8 Şubat 2016 Pazartesi

Google Adsense Alternatifleri ile Web Sitenizden Para Kazanın



Günümüzde web sitelerimizden para kazanmanın en iyi yöntemi olarak görünen Google Adsense'i başvurup alabilen babayiğitler gitgide azalmaktadır. Tıklamanın yanı sıra gösterime de para ödeyen Adsense piyasada en çok tercih edilen reklam ağı olma özelliğini koruyor. Adsense'ten nasıl para kazanılır? diye soracak olanlar için web sitenize, Youtube kanalınıza ya da Blogger blogunuza eklediğiniz reklamları takipçilerinizla buluşturmanız koşulu ile para kazanabilirsiniz. Ancak biraz önce bahsettiğim gibi Adsense hesabına ulaşmak biraz zor. O yüzden benim gibi alternatif arayışı içinde olanlar için aklıma gelen alternatiflerden birkaçını burada sıralayacağım.



1. AReklam

Türkçe içeriğe sahipseniz tercih edebileceğiniz reklam ağı bu olabilir. Görüntülemeye para ödemiyorlar tıklama başına 0.01 ~ 0.02 TL gibi rakamlar ödüyorlar.

2. AdNow

Yabancı bir firma fakat Türkçe panel ve reklam içeriği mevcut. İçeriğiniz Türkçe ise deneyebilirsiniz.

3. PopAds

Diğerlerinin aksine popads'te Türkçe reklam bulunmuyor. İngilizce içerikli bir web sitesine sahipseniz tercih edebilirsiniz.

4. Admatic

Yine Türkçe reklam sağlayıcılarından bir tanesi.

5. Bumerang

Hürriyet'in reklam ağı. Bumerang + Yazarkafe üyeliğine kabul edilirseniz, yazılarınızı yazarkafe.hurriyet.com.tr adresinde yayınlayıp sitenize hit çekebilir ve sponsorlardan gelen teklifleri sitenize koyarak iyi rakamlar kazanabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Fazla sallamışdın. Bumerang 34 liradan fazla para vetmiyor. 6 ay da bir reklam verirlerse öp başına koy.

    YanıtlaSil
  2. Levent Bey sitenizin içerigi, hiti vs. ile dogru orantili size verdikleri reklam teklifleri. 34 lirada kalmaniz sitenizin yetersiz olabilecegini gosteriyor ne yazikki.

    YanıtlaSil